Børnestrømper

Børnestrømper

Børnestrømper


Så skete det!

Efter stor efterspørgsel på cool strømper med knap til børn, er vores første børnestrømper nu kommet hjem og er klar til at gøre hverdagen lettere og mere cool for alle. Vi har sendt de første forudbestilte ordrer ud og har allerede modtaget mange positive tilbagemeldinger fra både drenge og piger, men også deres forældre, der har fået det noget nemmere med vasketøjet!


Se børnestrømper 


Samme smarte løsning

Vores populære løsning med knappen i ribben, der gør at dine strømper bliver sammen under vask og tørring, har været et hit på vores herre- og damemodeller. Dette koncept har vi nu også overført til vores børnestrømper.

Vores mange nye små kunder har taget godt imod dem og synes de er super seje. Samtidig er vi ret sikre på, at deres forældre også sætter stor pris på dem næste gang, der skal lægges tøj sammen.


Køb her 


Pigestrømper med knap
Børnestrømper piger
Camo drengestrømper
Mønstret pigestrømper
Børnestrømper drenge

Børnestrømper camo

Børnesokker drenge

 

Børnestrømper 5 pak

Sådan ser vores nye 5 pak ud

Vores nye 5 pak indeholder tre mønstrede og to ensfarvede strømper, som alle er produceret i en super god kvalitet på vores fabrikker i Tyrkiet.

Vores medarbejdere på fabrikkerne sørger for, at alle vores strømper lever op til de strengeste lovmæssige krav samt en høj kvalitetssikring der gør, at alle strømper fra SockiSocki til både høj og lav altid er i den bedste kvalitet.

5 pak børnestrømper - KUN 100,-


Børnstrømpe modeller.

Det er meget vigtige for os at vores børnestrømper er i en god kvalitet, da det er vores børns fødder som de skal passe på. Derfor har vi også brugt meget tid på at sikre os at kvaliteten er den bedste.

Børnestrømper skal jo åbenbart kunne holde til at blive brugt som skøjter på alle glatte overflader. 🙂  Sådan er børn jo.

Vi har valgt at sælge vores børnestrømper på to måder, til de mindre børn som brugere størrelse 27-30 og 31-34 sælger vi vores strømper i 5 pakker med vores super cool designs, henholdsvis med motiver til piger og motiver til drenge.

Til de lidt større børn sælger vi vores sokker enkeltvis i størrelse 36 - 41, disse strømper en mere ensfarvet og kan også ses i vores shop.

Billige strømper online

Disse strømper til store børn kan du købe online i vores shop ret billige, da disse strømper sælge i 3, 6 eller 9 bokses med store rabatter alt efter boks størrelse.