Enlige strømperHVOR BLIVER DE AF.. ENLIGE STRØMPER


Hele idéen med SockiSocki var faktisk bare at lave en webshop som solgte kvalitetsstrømper til en fornuftig pris. Ideen med knappen kom efterfølgende da vi arbejdede med design og kvalitet. Vi lavede en undersøgelse om hvad, folk fandt vigtige ved strømper og altid faldt snakken på problemet med enlige strømper.

Det var ikke snakken om kvalitet og pris som vi selv troede var det, folk tænkte mest på når man nævnte strømper. Det var den spildtid som gik med at matche strømper og finde den strømpe som altid var blevet væk.


Årets julegaveide 2019 SockiSocki


Fra single-strømper til strømper i par

”Vi havde idéen og skulle nu finde løsningen”


Vi lagde vores hjerner i blød og fik afprøvet mange forskellige muligheder af, men ingen af dem fungerede optimalt, som vi gerne vil have det.
Men en dag kom min partner David med en prototype af vores nuværende produkt. Han sagde jeg skulle teste det.

Jeg må sige lige fra starten var jeg hooked på ideen, men var lettere skeptisk overfor hvorvidt knappen ville irritere når man havde strømpen på. Men efter mange tests og vask af strømpen, som forblev sammen i par, kunne vi se at vi endelig havde fundet den perfekte løsning.

Bomuldsstrømper


Produktionen

 Med vores gode ide i rygsækken, tog vi til Istanbul for at finde en producent, som kunne løse opgaven med at sætte knappen på strømperne, i meget store partier. Det var sværere end vi lige have regnet med. Vi fandt mange forskellige producenter som kunne gøre det. Men vi sad med det problem at prisen blev for høj, til vi kunne holde den prisstruktur, som vi ville sælge vores strømper til.

Vi havde heldet med os og fandt den bedst tænkelige samarbejdspartner, som nu producerer den strømpe som vi ydmygt mener er perfekt – til en pris og kvalitet vi kan stå bag med stolthed.


Problemer opstår – og lange nætter bliver en realitet


Da vi fik vores første store parti strømper hjem, fandt vi hurtigt ud af, at den kvalitetssikring som vi havde bedt om, ikke helt var blevet overholdt.
Så på nogle af vores strømper kunne knappen ikke holde, og andre kunne ikke knappes, så den eneste løsning var selv at gennemgå hver enkelt strømpe. At skulle knappe 26.000 strømper manuelt, gav rigtigt mange lange nætter. Vi havde sat en deadline for, hvornår hjemmesiden skulle gå live og vi ville ikke have vores kunder fik nogle strømper som ikke levede op til forventningerne.

”At skulle knappe 26.000 strømper manuelt, gav rigtige mange lange nætter”

Vi fik efterfølgende løst problemet og står nu med de strømper vi selv har drømt om at kunne dele med Danmark og forhåbentligt med resten af verden, en skønne dag.

Shoppen 

Enlige strømper med knap


Er kvaliteten god nok?

Vi har brugt rigtig mange timer på at sikre os at kvaliteten af vores strømper er helt i top. Strømperne er blevet gennemtestet af såvel store som små og været udsat for alle tænkelige scenarier, som vi har kunne finde på.

”Den dag jeg mistede en af mine bedste venner som kunde grundet kvaliteten”

En af mine gamle venner ringede til mig end dag og sagde følgende – Nikolaj , jeg kommer ikke til at købe flere strømper af dig foreløbig, da jeg simpelthen ikke kan slide dem jeg har købt op – DA vidste vi at vi var på rette kurs og at vi havde fundet den perfekte kvalitet til vores strømper.


At tage ansvar

 Vi har valgt i 2020 at tage bedre hånd om dine fødder ved at producere vores strømper i økologisk bomuld, men samtidig holde fast i både kvalitet og pris som vi kan stå inde for.

”Vi er på en rejse hvor vores eneste mål er at gøre hverdagen nemmere og mere behagelige for dig og dine fødder”


Enlige strømper underskrift

Nikolaj Tolstrup – Co-Founder af SockiSocki