5 pak sportsstrømper

Sportsstrømper

Strømper til sport

 

Sportsstrømpe

Sportsstrømper til alt slags sport, du har ingen undskyldning mere for ikke at komme afsted

Hvide Sportsstrømper - 5 pak

Klassiske hvide sportsstrømper - 5 pak

Kun 100.-

KØB NU 

Sportsstrømper i 5 pak

Sorte sportsstrømper - 5 pak

Kun 100.-

KØB NU 

Sort sportsstrømpe med rød knap

Klassik sportsstrømpe

Korte strømper

Hvide korte strømper

Korte trainers
Sportsstrømper sort
5Pak strømper

Sportige kort strømpe

Sportsstrømper

Til den krævende sportsudøver der ved hvad udstyret betyder, hvis man vil være en vinder.

De hvide sportsstrømper er tilbage – nu i en ny og opdateret version. De hvide sportsstrømper, eller tennissokker, som de også blev kaldt i sin tid, har et velkendt og nostalgisk design, der er både tidløst og retro-cool på en og samme tid. Komfort og kvalitet er helt i top i SockiSockis version af den kendte og elskede hvide sportsstrømpe, og så har den fået en tidsbesparende detalje i form af den blå trykknap, der gør, at du kan knappe sokkerne sammen før vask, så de bliver sammen.

Alle de store sportsstjerner gik med dem i 80’erne: de hvide sportsstrømper med en blå og en rød stribe. Nu er de tilbage, og de er for alle, uanset aktivitetsniveau.

Det er jo vigtige som sportsstjerne at have det helt rigtige tøj på, det kan være de helt små marginaler som får betydning for hvem der bliver vinder og hvem som bliver taber. Sportsstrømpen giver vi måske ikke den stor betydning, ind til den dag man får en sportsstrømpe på som hele tiden falder ned, eller som generer dig eller på anden måde stjæler dit fokus, så vil du helt sikker forstå os hvor vigtige det denne strømpe er.

Det er vigtige at en sportsstrømpe er svedtransporterende, samt pasformen er perfekt, derfor har vi haft meget fokus på netop disse to punkter for at kunne levere en behagelige sportsstrømpe til dig, samtidig med at den har et fedt design.

I den opdaterede udgave har strømperne en diskret trykknap, der matcher sokkens farve, placeret i ribben. Den bruges til at knappe sokkerne sammen, før de skal en tur i vaskemaskinen. På den måde bliver de sammen – også under tørring – og du sparer dermed tid og besvær på at skulle sortere sokker efterfølgende. Du undgår også at skulle undre dig over, hvordan sokker, der kom i vaskemaskinen sammen med sin partner, på mystisk vis er blevet til enlige strømper undervejs.

Komfortable hvide sportsstrømper

Komforten har fået et nøk opad i denne udgave af de hvide sportsstrømper. Hos SockiSocki vægter vi nemlig komfort meget højt. Vores sokker har derfor håndketlet tå og ingen generende syninger. Faktisk er vores strømper så behagelige at have på, at det er næsten som ikke at have strømper på overhovedet.

Vores strømper fremstilles af en særlig garnsammensætning, hvor det primære materiale er kæmmet bomuld. Kæmningen gør, at det kun er de lange, stærke bomuldsfibre, der er tilbage, når materialet skal spindes til garn, og det giver stærk, blød og holdbar bomuld, der samtidig kan holde fødderne både lune og tørre. Kvaliteten er altså helt i top, og det kan mærkes, så snart du sætter fødderne i et par SockiSocki-strømper.

Du kan læse mere om vores Bomuldsstrømper her

Nu er det ikke kun vores retro hvide sportsstrømpe vi sælgere, vi har naturligvis også valgt at lave den i sorte sportsstrømpe, som på en måde også er gået hen og blevet en klassiker bland disse sportsstrømper.

Denne sorte sportsstrømpe har alle de samme en skaber som vores hvide strømpe, så du trykt kan vælge mellem disse to modeller og stadig være sikker på at få en god kvalitet.

Så hvis du søgere efter billige sportsstrømper må vores strømper være de helt rigtige, du får næsten ikke bedre kvalitet i sportsstrømper til kun 5 par for 100 kr, det er da billige sportsstrømper.

Vores sportsstrømper er fremstillet af:

80 % kæmmet bomuld
17 % polyamid
3 % elastan

Bemærk, at de hvide sportsstrømper formentlig vil krympe 1 %, når de vaskes første gang (40°C). Vi anbefaler, at du vælger den størrelse sokker, du plejer at bruge.

Hvorfor vælge SockiSocki?

Sig nej tak til enlige sokker, og sig ja tak til strømper med stil. SockiSockis strømper er alle i lækkert, moderne design og er fremstillet i høj kvalitet. Desuden giver det smarte system med knapperne dig mere ud af din tid, og det er slet ikke så tosset endda.

Den stor viden vi har fået ved også at lave sportsstrømper, har vi også brugt på både vores Klassiske strømper og vores farverige strømper, som du også finder i vores ONLINE SHOP

Levering:

Vi har valgt at bruge DOA til vores leveringer så du hurtige kan få dine sportsstrømper, og komme ud og dyrke den sport du elsker.

Be social with us

FacebookInstagram logo