Tennisstrømper

Sportsstrømper 5 pak
Hvide Sportsstrømper 5 pak
Blå knap på sportsstrømpe


Så er det nu - Get sporty

Hvorfor bruge tid på at lede efter enlige tennisstrømper

Alle vil elske vores knappestrømper, og der går næsten sport i at finde dem i vasketøjskurven

Hvid tennisstrømpe 5 pak

#GoRetroWithSockiSocki

Shop nu

5 pak sorte sportsstrømper

#GoSportyWithSockiSocki

Shop nu 

Tennissokker

Tennissokker har næste været så længe som nogle kan huske, og de hvide tennissokker har ikke ændret meget på udseendet de sidste mange år.

Vi har valgt at holde ved det gamle design, og netop dette specielle design er på vej tilbage på mode, men vi har ændret lidt på denne design ved at sætte en knap på så dine tennissokker forbliver sammen under vask.

Vi har valgt at sælge vores sportsstrømper både den hvide og den sort i en 5 pak til kun 100.- pr pakke, du kan købe dem online i vores SHOP.

En rigtige god sportsstrømpe består mest af bomuld, så din fod kan slippe af med varmen når du dyrker sport, den skal gerne sidde tæt op ad benet, også derfor vi har lavet denne strømpe med god støtte på netop dette stykke.

Tennissokker VS Sportsstrømper

Vores tennissokker og vores sportsstrømpe er lavet på samme måde, det er kun farven som er ændret, så vi går ikke så meget i hvilket sport du har tænkt at bruge dem til, for os er det mere vigtige at de sidder godt, og det er kvalitetsstrømper, så du kan koncentrere dig om din sport.
For os må du også godt gå med tennissokker i sandaler, det kan jo også være dette kommer på mode igen.

Leveringstid:

Vi bruger DAO til levering, så du både kan få leveret derhjemme eller ved et udleveringssted hvis du ikke er hjemme når vi kommer med dine nye tennissokker.

DAO levere inden for 2-4 dage, også i weekenden.

Kvalitet:

Vi går meget op i kvaliteten er i top på vores tennisssokker, og så vi ved vores knappe holder og ikke kommer til at gerner dig når du dyrker sport. Vi har brugt mange timer på at lave den helt perfekte løsning så vores knap ikke kan mærkes på dit ben, når du har travlt med at dyrke sport.

Følge os på de sociale medier

Facebook logoInstagram Logo

hvide retro strømper

Knappe strømper

Sorte sportsstrømper

Sportsstrømper