DANSK WEBSHOP

hello@sockisocki.com

1-2 dags levering

Gratis levering ved køb over kr. 295.-

30 Dags returret

DANSK WEBSHOP

hello@sockisocki.com

1-2 dags levering

Gratis levering ved køb over kr. 295.-

30 Dags returret

BÆREDYGTIGHED

Socki Socki er bæredygtige strømper til dig, der ikke vil gå på kompromis. Vores sokker er produceret i de bedste materialer, når det kommer til garn. Det tør vi godt sige, fordi vi kun bruger certificerede garner, der lever op til de højeste standarder i verden. Det gør vi både med omtanke for dig, dine fødder og vores miljø.

Alle vores bomuldsstrømper er produceret i blødt økologisk bomuld, der er GOTS certificeret. Du kan derfor være sikker på, at der ikke er brugt kemikalier eller kunstgødning, ligesom det også betyder, at de er produceret på en miljømæssig og social ansvarlig måde. Det samme gælder vores bambusstrømper, som er FSC certificeret.

Vores certificeringer er din garanti for, at vores produkter er produceret bæredygtigt og i materialer af høj kvalitet. Men de gode materialer kommer ikke kun miljøet til gode. Det sikrer også en naturlig balance for dine fødder og har til en antibakteriel effekt, der modvirker lugt. Læs mere om vores kvalitet her.

Når du vælger sokker fra Socki Socki, så tilvælger du også miljøet og den bedste komfort for dine fødder. Og ikke nok med det, så er vores strømper unikke, fordi vi har tilføjet en lille diskret knap, som gør din hverdag nemmere og mere effektiv. Læs mere her.

Nikolaj Tolstrup - Co-Owner

Educare School

Kurv

Der er ikke flere tilgængelige produkter til køb