ØKOLOGISKE BAMBUSSTRØMPER

Vores bambusstrømper er lavet af 100 % naturligt bambusgarn, som gør dem både slidstærke, bløde og åndbare.

GÅ TIL SHOP

Vi producerer økologiske strømper af bambustekstiler i højeste kvalitet. Bambussen er et 100 % naturligt materiale, som hjælper med at absorbere fugten effektivt fra dine fødder, og gør strømpen åndbar hele dagen. Det bæredygtige bambusgarn er antibakterielt, som betyder, at strømperne ikke kommer til at lugte surt efter brug. For et blødt touch og perfekt pasform!

Økologiske sokker i bambus

Bambusstrømper får dig til at føle sig veltilpas hele dagen. Tekstilet er svedabsorberende, så du slipper for fugtige fødder og lugtgener. Bambusgarnet er meget blødt og gør, at strømperne føles behagelige at have på hele dagen.

GÅ TIL SHOP

Genbrugspap for at skåne miljøet

I Socki Socki arbejder vi hele tiden på at producere strømper efter en grønnere linje. Målet er, at alle vores strømper inden 2021 vil være produceret af økologisk bambus og bomuld. De æsker, vores strømper kommer i, er lavet af genbrugspap. For at skåne miljøet mest muligt..

SHOP HER

Vores revolutionerede knap

Vi har udviklet en smart, lille knap i et unikt design, som holder strømperne sammen under vask og tørring. Sådan sparer du tid, når du skal lægge vasketøjet sammen.

KØB STRØMPER

Farvevarianter i økologisk bambusstrømper

Tag et kig på vores brede udvalg af økologiske bambusstrømper til en fornuftig pris.

KØB NU
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper
Bambus Strømper

TRUSTPILOT

Den lille knap gør en forskel for mig. Det er nemt og dejligt jeg ikke skal stå og lede og sortere sokker hver gang jeg har vasket tøj. Og så er det super kvalitet og stærke priser. Jeg skal helt sikkert også prøve de nye lavet af bambus.”

Henrik

“Med tre børn og aktive forældre, ryger der mange strømper gennem vaskemaskinen. Dejligt ikke at skulle bruge ekstra tid på at lede efter strømper i den store bunke. Kvaliteten er super god og knappen fungerer (og kan i øvrigt slet ikke mærkes, heller ikke i ridestøvler). Jeg er fan!”

Helene

Super fedt koncept med masser af valgmuligheder som fungerer upåklageligt. Jeg er selv vild med de klassiske økologiske strømper med det smarte knapsystem.

Dennis

HVORFOR VÆLGE OS

Økologiske strømper

Fra 2021 vil alle de strømper vi producere være økologiske både bambus og bomuldsstrømper

GRATIS FRAGT

Du skal kun købe for 150.- for at opnå gratis fragt i hele Danmark

30 DAGES FULD RETURRET

vi bytter eller tager retur i 30 dage fra du har bestilt