Om os

VI HAR REVOLUTIONERET DEN TRADITIONELLE STRØMPE

DET HAR ALDRIG VÆRET NEMMERE AT SORTERE STRØMPER

Historien om SockiSocki begyndte i 2018 med to barndomsvenner fra Randers, der satte sig for at finde på en smart løsning på enlige sokker efter vask. De blev begge frustrerede over, det kunne tage en hel aften at sortere familiens strømpepar ved tørrestativet. At der altid manglede en sok. Snart hobede bunken af strømpestof sig op i kurven for enlige sokker. Det var spild af tid og resurser.

Vores løsning – og essensen af vores forretning i dag – er en smart, lille knap, som holder strømperne sammen under vask og tørring. På indersiden af strømperne er knappen flad, så den ikke generer huden. På ydersiden sidder knappefunktionen, som holder strømperne sammen under vask.

Vores vision er at revolutionere måden, vi vasker sokker på. Det er ambitionen at opdrage alle vores kunder til at trykke deres strømper sammen, inden de lægger dem til vask. Vi har udfordret traditionerne og gentænkt, hvordan en strømpe på én gang kan være både praktisk, elegant, moderne og komfortabel. Vi er sikre på, du kan mærke forskellen, så snart du prøver vores strømper.

GÅ TIL SHOP

Klassiske strømper i super kvalitet

Praktisk, elegant, moderne og komfortabel

DESIGNET I DANMARK. LAVET I TYRKIET.
Vi arbejder tæt sammen med en familievirksomhed i Tyrkiet, som over tre generationer har produceret strømper i den bedste kvalitet. Over flere besøg til fabrikken i Istanbul har vi opbygget en familiær og god kontakt, og vi har set, hvor passionerede og dygtige, de er til deres håndværk. Deres ekspertise og erfaring integreret med vores visioner har skabt vores populære kvalitetsstrømper med trykknap, der aldrig bliver væk i vask, og som kan bæres af både mænd og kvinder.

VORES UNIKKE KNAPDESIGN SÆLGER OVER HELE VERDENEN
Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse. De seneste to år har vi siddet oppe hele nætter for at gennemteste og perfektionere flere tusinde trykknapper på vores strømper. Som en mindre virksomhed med stor vækst, knokler vi for at holde os i konstant udvikling og for at sikre, at vores kunder bliver lige så glade for vores strømper, som vi selv er.

Vi har revolutioneret markedet og fundet en unik metode, som gør, at vores knapper på strømperne ikke er til gene i skoen, og på samme tid er nemme at trykke sammen inden vask. På bare to år har vi skabt en succes om dette unikke knapdesign, som har fået stærk medvind både i Danmark og udlandet. Det er vi utroligt stolte af.

LÆS VORES FAQ

Design is everything

Strømpen er en del af din stil

VORES KVALITETSSTRØMPER KAN HOLDE FLERE ÅR
Vores strømper er udviklet af materialer, som har en høj kvalitet, og de kan holde flere år, hvis man passer på dem. Siden vi producerede det første par sokker for to år siden, har vi bestræbt os på at levere den bedste kvalitet. På det seneste er vi også begyndt at gå mere målrettet mod en grønnere linje. Derfor er vores nyeste kollektion udelukkende produceret af økologisk bambus og bomuld. Det synes vi, viser ansvarlighed og mod.

Vores ambition er at producere kvalitetsstrømper til alle - på tværs af køn og alder - til en fornuftig pris. De fleste af vores kunder køber de tidsløse, klassiske designs, men vi vil også gerne give plads til det farverige og sporty udtryk. Vores grafiker knokler hver dag på at udvide vores sortiment med smagsfulde, nye designs, og i sommeren 2021 vil vi løfte sløret for et spændende, kreativt samarbejde med fremtrædende kunstnere og kreative i Danmark.

Vi synes selv, vi har fundet en genial måde at undgå enlige strømper i vask, og vi er stolte af, vi er nået så langt. Men vi sætter barren højt, og hver dag arbejder målrettet på at gøre det endnu bedre.

SE VORES UDVALG AF STRØMPER