+45 53 56 60 99

hello@sockisocki.com

1-2 dags levering

Gratis levering ved køb over kr. 299.-

30 Dags returret

+45 53 56 60 99

hello@sockisocki.com

1-2 dags levering

Gratis levering ved køb over kr. 299.-

30 Dags returret

OM SOCKI SOCKI

Startskuddet til Socki Socki var en simpel løsning på to irriterende problemer: Enlige sokker og bøvl i vaskerummet. En diskret knap på siden af strømpen gør det let at vaske, tørre og sortere sokkevasken, og dine sokker holder sammen! Og ikke nok med det er sokker fra Socki Socki altid i et trendy look (med et strejf af humor) eller klassisk design – altid i bæredygtige kvalitetsmaterialer. 

SE VORES STRØMPER

KNAPPEN BLIVER TIL

David og Nikolaj møder hinanden på en af sommerens festivaler. Humøret er højt, og det samme er promillen. Vi vil gerne revolutionere måden, vi vasker sokker på. Vi vil gøre det lettere, mere effektivt og fjerne irritationen over, at sokker simpelthen bare forsvinder i vask. David har over 20 års erfaring i branchen, og Nikolaj har en stor digital og kommerciel viden, så vi finder hurtigt ud af, at vi er det perfekte match. Da musikken slukker, og festivalen lukker, er idéen heldigvis stadig god, så vi beslutter os for at gøre alvor af den. I 2018 går vi i luften med Socki Socki. En webshop, der sælger nytænkende og bæredygtige kvalitetsstrømper, og vi har siden oplevet stor succes. Vi startede med strømper til mænd, men har i dag et variende strømpesortiment til også kvinder og børn.

GÅ TIL SHOP

VÆKST

På kort tid fik vi stor efterspørgsel efter vores strømper, efter vi var med i et kendt iværksætterprogram på TV. Folk hjemme i stuerne købte vores idé. De kunne nikke genkendende til de enlige sokker og besværet med at vaske, tørre og sortere strømper, og her stod vi med løsningen: En simpel og diskret knap. Og ikke nok med det: Trendy kvalitetsstrømper i bæredygtige materialer. Den store efterspørgsel har givet os blod på tanden, og vores ambitioner er nu endnu større. Vi arbejder målrettet på at nå det europæiske og amerikanske marked og få endnu flere strømper ud i de fysiske butikker. Med Socki Socki har vi løst en udfordring – og så endda med et produkt, som så mange mennesker bruger hver eneste dag. Potentialet er stort; og vi vokser med.

KØB STRØMPER

Kurv

Der er ikke flere tilgængelige produkter til køb