+45 53 56 60 99

hello@sockisocki.com

1-2 dags levering

Gratis levering ved køb over kr. 299.-

30 Dags returret

+45 53 56 60 99

hello@sockisocki.com

1-2 dags levering

Gratis levering ved køb over kr. 299.-

30 Dags returret

Sjove og farverige strømper

BY
SOCKISOCKI

Sjove strømper - Gør livet sjovere

Hvad er sjove sokker? Sjove sokker behøves ikke kun at være strømper med sjove motiver på, sjove sokker går også på farverige strømper, hvor vi har et bredt udvalg som du kan se i vores shop, her kan du se et udvalg af vores designs.

Keanu

Er du til et blomstermønster vil de to strømper The White Keanu og The Blue Keanu dette mønstre blev inspireret af i blomst som blomster på Hawaii, hvilket er en meste farverige blomst også derfor vi valgt den til en af vores designs.

Palme

Andre sjove sokker som også har fundet sin inspiration fra Hawaii, er Green palme og Blue palme. Så navnet til disse to strømper antyder nok lidt om design inspirationen, nemlig palmer, Green palme er den originale farve på palmen, hvor Blue palme blev et anderledes farvedesign, med et vildt flot resultat.

Cup

Står du og skal finde nogle sjove strømper at have på til fest vil vores ”Cup” strømper være det bedste valg, inspirationen kommer fra de mange ungdomsfilm, hvor de brugere de klassiker røde plastiske kopper, som er motivet. Denne strømpe har vi lavet i 4 farver Sort, Blå, Grøn og Hvid og alle har vores berømte knappe som en del af designet.

Camou

En af vores rigtige populærsokker som også kommer i 4 forskellige farver er CAMOU, et super fedt design men igen så diskret at den vil gå vildt godt til jakkesæt, så er du den friske type, som ikke er bange for lidt farve i dit outfit.

Men se de 4 farver her Blå, Grøn, Gul og Mørkeblå. 

Kurv

Der er ikke flere tilgængelige produkter til køb